Најново

Андреа Толевска -Првенец на генерацијата

Андреа Толевска -Првенец на генерацијата

Додадено на: 06-25, 2020

Нашата ракометарка, Андреа Толевска го понесе признанието Ученик на генерацијата во ООУ„Св.Климент Охридски“- Делчево. Андреа е сестран спортист, ученик со [...]

Популарно

Секогаш меѓу најдобрите

Секогаш меѓу најдобрите

Додадено на: 06-18, 2020

Нашата ракометарка Магдалена Георгиевска која достоинствено и успешно ги брани боите на нашиот клуб се најде помеѓу најдобрите во изборот [...]