Вести Останати — 22 април 2015
КРИСТИНА СТОЈЧЕВСКА vs ДОРОТА ГОЏИНА(ВИДЕО)

Нашата сограѓанка Кристина Стојчевска(21) во Полска ја имаше своја 5-та професионална борба за ДСФ појас во дисциплината К-1, категорија до -56кг против искусната Дорота Гоџина(30)- Светски и Европски првак.И покрај позарот Кристина покажа одлична борба и голем напредок,  со што во иднина можеме да очекуваме  многу победи и достојно преставување како на нашата земја така и на Градот Делчево.

Слични натписи

Сподели

(0) коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *