Делчево трча — 24 мај 2015
СТАРТ НА ТРКИТЕ

Старт на трките:
-Деца до 7 год. 14:00 часот (Да бидат пред училиштето најкасно до 13:30)
-Ученици 2 и 3 одд. 14:15 (Да бидат пред училиштето најкасно до 13:30)
-Ученици 4 и 5 одд. 14:30 (Да бидат пред училиштето најкасно до 14:00)
-Ученици 6 и 7 0дд. 14:45 (Да бидат пред училиштето најкасно до 14:15)
-Ученици 8 и 9 одд. 15:00 (Да бидат пред училиштето најкасно до 14:30)
-Гимназијалци 1 и 2 год. 15:20 (Да бидат пред училиштето најкасно до 14:30)
-Гимназијалци 3 и 4 год. 15:40 (Да бидат пред училиштето најкасно до 15:00)
– Мажи 18-50 год. 16:00 (Да бидат пред училиштето најкасно до 15:15)
-Жени 18-50 год. 16:30 (Да бидат пред училиштето најкасно до 16:00)
– Сениори 51-102 год. 17:00 (Да бидат пред училиштето најкасно до 16:30)

Слични натписи

Сподели

(0) коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *