Архива за Делчево трча

ДЕЛЧЕВО ТРЧА ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

ДЕЛЧЕВО ТРЧА ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

Настанот ќе се одвива низ улиците на убавото Делчево, по однапред утврдени траси, со учесници од 2 до 102 год. КАТЕГОРИИ И ДОЛЖИНА НА ТРКИТЕ 1. Од 0-7 години ————— 200метри 2. 2 и 3 одделение ———— 300 [...]

СТАРТ НА ТРКИТЕ

СТАРТ НА ТРКИТЕ

Старт на трките: -Деца до 7 год. 14:00 часот (Да бидат пред училиштето најкасно до 13:30) -Ученици 2 и 3 одд. 14:15 (Да бидат пред училиштето најкасно до 13:30) -Ученици 4 и 5 одд. 14:30 (Да [...]

ДЕЛЧЕВО ТРЧА ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ(ВИДЕО)

ДЕЛЧЕВО ТРЧА ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ(ВИДЕО)

На 24 мај 2015 година во Делчево ќе се одржи Првата улична трка насловена„Делчево трча за здрав живот“.Пријавувањето за настанот ќе трае до 5 мај 2015, а сите заинтересирани кандидати можат да се пријават на следниов [...]

Улична трка во Делчево

Улична трка во Делчево

На 24 мај 2015 година во Делчево ќе се одржи Првата улична трка насловена„Делчево трча за здрав живот“.Организатори на оваа трка се група на ентузијасти на чело со Здржението на македонски иселеници во Швајцарија и Франција [...]