ЕКИПА

11072365_891595284246822_5652186073426736409_o

број име позиција датум на
раѓање
тежина
кг
висина
см
држава
1 Бојана Захариева голман 08.02.1999     57 168 Македонија Македонија
2 Сара Николова десно крило 22.09.2000     52 158 Македонија Македонија
3 Марија Гоцевска десно крило 18.08.2000     56 163 Македонија Македонија
4 Симона Димовска лев бек 12.05.1997     66 171 Македонија Македонија
5 Моника Цонева кружен напаѓач 29.05.1998     58 168 Македонија Македонија
6 Андреа Крстевска кружен напаѓач 01.05.1997     69 162 Македонија Македонија
7 Александра Георгиевска десно крило 10.09.1997     65 163 Македонија Македонија
8 Михаела Јанковска среден бек 29.05.1998     51 169 Македонија Македонија
9 Анастасија Стоименовска лево крило 01.04.1999     48 161 Македонија Македонија
10 Сандра Величковска десен бек 17.06.1999     62 174 Македонија Македонија
11 Кристина Атанасовска лев бек 29.10.2000     59 170 Македонија Македонија
12 Сандра Митевска голман 03.02.1998     70 180  МакедонијаМакедонија
13 Моника Сумрачка десно крило 08.10.2001     55 162 Македонија Македонија
14 Кети Ангеловска десно крило 21.08.2001     41 150 Македонија Македонија
15 Христина Богдановска кружен напаѓач 24.04.1997     61 162 Македонија Македонија
16 Теона Димитровска лев бек 26.11.2001     61 165 Македонија Македонија
17 Бојана Георгиевска десен бек 21.03.1999     52 170 Македонија Македонија
18 Тамара Спасевска кружен напаѓач 29.02.2000     60 163 Македонија Македонија
19 Моника Крстевска десен бек 18.10.1998     56 167 Македонија Македонија
20 Дијана Ивановска десен бек 18.08.1998     63 171 Македонија Македонија
21 Наталија Стојановска голман 07.06.1998     58 163 Македонија Македонија
22 Габриела Атанасовска кружен напаѓач 20.07.1999     60 167 Македонија Македонија
23 Ивана Гоцевска десно крило 12.03.2000     39 158 Македонија Македонија

 

Технички персонал

  • Македонија Тренер: Горан Велков
  • Македонија Претседател: Ана Стоиловска
  • Македонија Заменик Тренер: Ѓорѓи Велинов
  • Македонија Доктор: Дејан Златковски
  • Македонија Официјално лице: Гоце Стоиловски

Спортска сала

РК Делчево своите спортски активности ги одржува во спортската сала на ООУ Ванчо Прке и спортската сала на СОУ М.М. Брицо каде се играат натпреварите.Спортската сала на М.М. Брицо е со капацитет од 300 гледачи.