ВИДЕО-ГАЛЕРИЈА

Златен медал за РК Делчево

Победа на РК Делчево против ЖРК Овче Поле СУ

Почеток на кадетското првенство

 

Финале од Државното првенство во ракомет

ТРИ ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕТО НА РК ДЕЛЧЕВО

БРОНЗЕН МЕДАЛ ЗА РК ДЕЛЧЕВО ОД FINAL FOUR ВО КАДЕТСКА ЛИГА 2013

ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА РК ДЕЛЧЕВО НА ТУРНИРОТ АТЛАНТ 2013 ПРИМОСКО БУГАРИЈА

РК ДЕЛЧЕВО-РК КИЧЕВО(КАДЕТИ)

РК ДЕЛЧЕВО НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

РК ДЕЛЧЕВО-РК ВАРДАР(ПИОНЕРИ)

РК ДЕЛЧЕВО-РК КУМАНОВО(ПИОНЕРИ)